top of page
  • Forfatterens bildeSara Nilsen

Skitur rundt Minilldalsmyrene

Tenk å være så heldig å kunne nyte en helt fantastisk solrik dag i fjellet med ei venninne og hundene våres. 

Best in Work Tequila og Best in Work Esse var de to som fikk være med å snørekjøre sammen med Rássi. Det måtte over 10km for å få noenlunde slitne hunder.


Mens vi hadde en pause i sola, gikk tankene mine til at jeg er heldig som har en jobb som lar meg være ute så mye og holde på med det jeg liker best. Tenk å kunne ha fjellet som "kontorplass" for dagen. En liten tanke gikk til samboeren som måtte jobbe innomhus og jeg vet hvor glad han er i å være på fjellet.

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Påskeaften 2019

Det ble en knall fin dag med gjeterhundtrening i sol og varme. Tok turen til Lesja og fikk kjørt noen fine økter med Best in Work Tequila og Best in Work Esse. Vet hva som skal trenes på fremover og t

Comments


bottom of page