top of page
  • Forfatterens bildeSara Nilsen

Nydelig dag i fjellet!

Tenke deg å være så heldig å få være med på jobb i fjellet på en av de vakreste dagene. Så utrolig glad for muligheten jeg fikk til å være med ei venninne og familien hennes på deres arbeidsplass.

Med på turen ble også Best in Work Tequila, hun fikk sin første tur på snøscooter. For arbeidsoppgavene for dagen var å samle sammen tamrein. Alt gikk så mye bedre enn jeg hadde turt å håpe på. Tequila gjorde en kjempe jobb ut i fra forutsetningene og jeg var positivt overrasket over hvor fort hun lærte seg å ligge bak i kassen på snøscooteren. Selv er jeg også fornøyd med at jeg ikke mistet de jeg kjørte sammen med. For når vi jobber med dyr må vi bare henge på, kan ikke la de bare stikke avgårde i feil retning.


Det aller beste med dagen var å kunne sitte langt inn på fjellet, på en topp og virkelig bare nyte den utrolig vakre naturen. Følelsen var helt magisk. Det er i sånne øyeblikk jeg vet jeg er på rett plass.


Tusen takk for turen!


31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Påskeaften 2019

Det ble en knall fin dag med gjeterhundtrening i sol og varme. Tok turen til Lesja og fikk kjørt noen fine økter med Best in Work Tequila og Best in Work Esse. Vet hva som skal trenes på fremover og t

コメント


bottom of page